La Clé du Sud Chocolates

B&B eigenaar Thomas Losonczy volgde een koksopleiding in Hotelschool Spermalie in Brugge.
Zijn passie voor wijn resulteerde later in het diploma van Sommelier Conseil en de gastronomische chocolade ambities voerden hem tenslotte naar de opleiding ambachtelijk chocolatier.
Thomas legt onder meer de focus op pralines & wijn. Zorgvuldig uitgekozen wijnen met bijpassende pralines is zijn uitdaging. Dat is intens degusteren én dubbel genieten!
Ook met de combinatie pralines & bier weet hij een verfijnd samenspel te creëren.
Thomas werkt nog zuiver ambachtelijk, met Belgische top-chocolade, diverse origine-chocolades en verse kwaliteitsproducten. Hij opteert bewust voor kleinschaligheid en authenticiteit en maakt pralines voor de échte chocoladeliefhebber die van pure en delicate smaken houdt.
Pralines zijn te koop voor logerende gasten in onze B&B La Clé du Sud of lokaal via www.beedrop.be met gratis levering in Merelbeke, Zwijnaarde, Melle, Gentbrugge en Ledeberg.