B&B eigenaar Thomas Losonczy volgde een koksopleiding in Hotelschool Spermalie te Gent en Brugge.
Zijn interesse in wijn resulteerde later in het diploma van Sommelier Conseil (Suze-la-Rousse/FR) en de volgende stap een opleiding Ambachtelijk Chocolatier en Confiserie.
Thomas legt onder meer de focus op pralines & wijn. Zorgvuldig geselecteerde wijnen met gespecificeerde pralines is een uitdaging. Dat is intens degusteren én dubbel genieten!
Ook met de combinatie pralines & bier weet hij een fijn samenspel te creëren.
Thomas werkt nog zuiver ambachtelijk, met o.a. Belgische topchocolades, diverse origine-chocolades en verse kwaliteitsproducten. Hij kiest bewust voor kleinschaligheid en authenticiteit en maakt pralines voor de echte chocoladeliefhebber die van pure en delicate smaken houdt.
Afhaling / Levering aan huis vanaf 30 euro in Merelbeke en omliggende gemeenten (max. 15 km)
Alle pralines en chocoladeproducten zijn ambachtelijk in eigen atelier vervaardigd.
Onze lekkere chocoladeproducten zijn nu ook te verkrijgen bij:
De Oesterzwamboerderij en Unieke Hoevewinkel – Diepestraat 9 Bottelare (Alle dagen open van 7 tot 19 uur)
Chocolade dragees te koop bij Ooost, Promotiecentrum voor Oost Vlaamse streekproducten
Pralines te koop bij Restaurant ‘t Grof Zout – Brasserie De Oase